2021-02-17 14:44:11• hírek • Bede Emőke

Több mint 1600 személyt igazoltattak az elmúlt 24 órában

Az illetékes hatóság emberi kedden is folytatták azt az átfogó akciót, melynek célja ez alkalommal is a járványügyi óvintézkedések betartásának ellenőrzése volt.

Az akció során az olyan forgalmas helyeket vonták górcső alá, mint a piacok, bevásárlóközpontok, vagy épp a tömegközlekedési eszközök. Ez alkalommal több mint 220 rendőr, csendőr és helyi rendőr vonult terepre, így lefedve Szatmár megye városait és a vidéki településeket. Mint az összesítőből kiderül, az egyenruhások megközelítőleg 220 helyszínt és 81 tömegközlekedési eszközt ellenőriztek, az igazoltatott személyek száma pedig meghaladta az 1.600-at. A tapasztalt szabálytalanságok miatt összesen 93 pénzbírságot szabtak ki, melyeknek összértéke kb. 12.000 lej volt.


A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség ismételten arra szólítja fel az állampolgárokat, hogy tartsák be a járványügyi előírásokat, hiszen ezzel nem csak saját, de mások egészségét is védik. Ugyanakkor nem titkolják azt sem, hogy a továbbiakban is fognak szervezni hasonló akciókat, melyekben nem csak az uniformist viselő rendőrök, de civil ruhás kollégáik is részt vesznek majd.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: